Okapi.nl

My Message in Your Brain - congres over neuromarketing

Concept, identiteit, logo en huisstijl voor My Message in Your Brain
My Message in Your Brain website
My Message in Your Brain posters
De sprekers van de serie congressen
Bij een van de My Message in Your Brain-congressen

Okapi bedacht, organiseerde en reali­seerde 3 congres­sen samen met o.a. ISAM Erasmus Univer­siteit, Universi­teit van Amsterdam, Neurensics en Motivaction.

Een heel interessante case, omdat we hierbij opdrachtgever en ontwerpbureau in één zijn. Het doel is om in korte tijd en zonder budget de professionals in de marketingwereld te interesseren voor de nieuwe ontwikkelingen en ideeën rond de functionaliteit van het brein. Het merk moet een prikkelende, intrigerende internationale uitstraling hebben. Het moet als platform dienen voor alle hersenwetenschapsontwikkelingen in relatie tot marketing en branding. Na drie congressen kunnen we zeggen dat we daarin geslaagd zijn. We zijn trots op onszelf en al onze partners, waaronder ISAM Erasmus Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Neurensics, IPM Panteia en Motivaction.

Het congres is inmiddels overgenomen door de Erasmus Universiteit Rotterdam en heet nu The Naked Consumer. Zelf hebben we onze opgedane kennis gebruikt om Gedoemanagement te lanceren.