Okapi.nl

Schefferdrukkerij

Schefferdrukkerij: vrachtwagen
Schefferdrukkerij: logovarianten op een drukvel
Schefferdrukkerij: Omslagmap en visitekaartje
Schefferdrukkerij: vlaggen en wagenpark

"In 2005 heeft Schefferdrukkerij besloten om een nieuw logo te laten ontwerpen. Het oude logo was saai en paste niet bij de moderne drukkerij en de dynamische manier van werken.
We hebben de opdracht bij Okapi neergelegd omdat we bekend waren met het werk van Okapi. Wij waren toen al jarenlang leverancier van Okapi en hebben veel van hun ontwerpen zien passeren. We hebben met de mensen van Okapi aan tafel gezeten om in een brainstormsessie een briefing te formuleren. Op basis van die informatie is Okapi aan de slag gegaan.

Daarop volgde de presentatie van de ontwerpen bij Schefferdrukkerij. Wij waren blij verrast met het resultaat. De uitkomst was veel meer dan een nieuw logo; het was ‘de wereld van Schefferdrukkerij’In het logo zit dynamiek en beweging. Het ontwerp is ook goed inzetbaar voor andere uitingen zoals fleetmarking, boarding, etc. Het logo past bij Schefferdrukkerij en wordt door klanten herkend. Regelmatig horen wij: ‘Hé, ik zag een auto van jullie rijden’.
Het logo is meer een corporate identity geworden van Schefferdrukkerij. Dat is toch meer dan alleen een logo ontwerpen!"

Tom Gransbergen, Schefferdrukkerij bv